Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Nyalakodás - kötelek között
2017. december 30. írta: Adriana Motta

Nyalakodás - kötelek között

nyalakodas.jpg

Jó reggelt! :)

Milyen érzés. amikor nem marad semmi a világból csak a punci illata, íze? Sötét van vagy szürke félhomály? Ilyenkor becsukod a szemed vagy nyitva hagyod?

A nyelveddel, az ajkaiddal pontosan érzed a nagyajkakat, a kisajkakat, a csiklót, hogy mikor nyalsz be a női test belsejébe mélyre vagy csak aprót. A füled működik még, hallod az egyre hangosabb és kéjesebb nyögéseket.

Közben hátat fordítok neked, már nem elölről nyalatnám magam, a fenekemet látnád, ha képes lennél látni. A nedvem beterítené az arcodat, néha cseppenne is rád? Vagy csak szétkenődne, még az orrodba is jutna. Ha egy napig férfi lehetnék, biztos kipróbálnám.

Térjünk vissza hozzád! Élveznéd, hogy tehetetlenné vagy kötözve, a csuklód egymáshoz és a lábad terpeszbe és így kell szolgálni, ha tökéletes orgazmusba nyalnál, megkapnád a jutalmadat, leszopnálak, rád ülnék vagy kézzel – még nem tudom. De ha bármi hibázna, akkor sajnos büntetésből te nem szállhatnál el…

A bejegyzés trackback címe:

https://halvanyszurke.blog.hu/api/trackback/id/tr9213534413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása