Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Zsuzsa - kulcsra zárva
2017. szeptember 02. írta: Adriana Motta

Zsuzsa - kulcsra zárva

zsuzsa.jpg

Tibor tizenegykor kezdett az étteremben, az ebéd, a vacsora rohamát állta a kollégáival és a szakácsokkal közösen. A megyeszékhely központjában lévő éttermet délben a környező irodaházak dolgozói látogatják futószalagon, ilyenkor arra kell figyelniük, hogy a svédasztal választéka ne apadjon és a piszkos tányérok leszedésével folyamatosan helyet biztosítanak az újonnan érkezőknek. Vacsorához három nappal korábban kell asztalt foglalniuk a vendégeknek, az a'la carte kiszolgálás kötélidegeket igényel a pincérektől. Ha borhűtőből felszolgált ital nem elég hideg vagy túl hideg, ha a limonádé savanyú vagy sok benne a cukor, a vendég ízlelőbimbóinak igaza van. Vita nem lehet, csak elégedettséggel záruló megoldás. Gyorsaság, figyelem, tapintat - ettől függ az esti borravaló, ami nemcsak a kényelmüket, hanem a szűkre szabott fix bér miatt a megélhetésüket is biztosítja Zsuzsával.

Zsuzsa... este ő várja otthon. Kell a lány, folyamatosan kell a lány, munka alatt a vendégek hisztije és a szakácsok morgolódása vonja el róla a figyelmét, szünteti meg hormonjai szüntelen sóvárgását. Négy hónapja ismerte meg, mintha a világ tetejére lebegett volna a kétszobás lakás, amikor a lány az első, majd a második  bőröndnyi ruhát áthozta a szüleitől.

Hány kilométer lehet ma a férfi lábában? Tíz-húsz? Érdektelen, a gondolat megduzzasztja a farkát, amíg hazafelé tart a Golfban. Nem kell piros lámpánál állnia vagy zebránál gyalogosok téblábolása miatt várakoznia, hármasba, négyesbe nyomja fel a sebváltót, a kocsi rázkódása mellett is érzi a burjánzó, zsibbadó feszülést, a nadrág miatt kényelmetlenné váló szorítást, amit Zsuzsa barna fürtjeinek fantáziaképe, parfümjének, frissen tusolt bőrének illata, kacagásának felidézése bárhol, bármikor kivált belőle. Egy tesztoszteron bomba türelmetlen tettre készségével nyitja ki az ajtót, amikor hazaérkezik. Kinyitja az ajtót? Feltépi, a szerelmének szinte köszönni sincs ideje, egybe fogva, egy mozdulattal húzza le a legginget és a tangát a nőről, miközben rádönti a konyhaasztalra. Szüksége van a villámmenetre, hogy az egész nap felgyűlt vágyat nyugalom kövesse. Zsuzsa nemcsak megszokta, hanem várja is, kimeríthetetlen a libidója, akárcsak Tiboré.

- Fáj a fejem, beülök a kádba. Főzöl egy kávét? - Zsuzsa kulcsra zárja maga mögött a fürdőszoba ajtaját.

- Miért zárkóztál be? - kopog be az ajtón, a tehetetlen düh uralja, az ajtót azonban mégsem törheti be. "Fáj a fejem." - Jeges fuvallat omlik végig Tibor gerincén, lehatol a combjába is, soha nem hallotta még a szerelmétől. "Főzöl egy kávét?" - A játszi könnyedségű szavak felszítják a férfi dühét, majd a lobbanó méreg helyét átveszi az önuralom, bekapcsolja a vízforralót. Zsuzsa azonban a forrást jelző hangig sem bújik elő. - Kész a kávé! - hormonbomba zaklatottsága visszatér. Ujjai szinte tapintják a kulcsra zárt ajtó mögött elérhetetlen selymes női bőrt, meredő kemény férfiassága akár egy vödör vizet megtartana, stabilan nem enged a célból, hogy ismét megkönnyebbülhessen a nőben.

- Siettél! - nevet fel Zsuzsa, amikor kilép az ajtón. - Menj te is fürödni! Engedek vizet - és sejtelmesen mosolyog! Tibor gyanítja, merénylet készül enne, Ám jól esik az esti fürdés, át volt fagyva, amikor hazaért, nem utasítja vissza a meleg vizet. Az motoszkál az agyában, mit tervezhet ellene az ő kis vadmacskája, időt kell neki adnia. Általában öt perc alatt végez a fürdéssel, most húzza az időt a kádban. Fogmosás, borotválkozás, húsz perc múlva megy ki fürdőköpenyben...

A folytatást holnap posztoljuk, először olvashatják Tibor írását, saját szavait, beszámolóját!

Kövess minket a facebookon! Új posztjainkat a Halványszürke oldalon napi szinten megosztjuk. Háttér információkkal is ott jelentkezünk, kérdéseitekre Tiborral együtt válaszolunk

Fotó: Pixabay

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://halvanyszurke.blog.hu/api/trackback/id/tr6412798476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása