Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Tibor
2017. augusztus 18. írta: Adriana Motta

Tibor

tibor.jpg

Elmegy melletted az utcán, észre sem veszed, ő sem téged.

Átnyújtja az étlapot, felszolgál a törzshelyeden, neki nyitsz ajtót, amikor csőtörés van a lakásodban, az ő taxijába szállsz be, vagy ő gipszeli be a törött lábad, megvédi igazságod a bíró előtt, ha perbe kerülsz.

Itt járnak közöttünk, hétköznapi férfiak, udvariasak, készségesek, a mosolyuk közvetlen, de nem tolakodó.

És leszáll az éjszaka, rájuk záródik a hálószoba ajtó... mások. Másságok, amit ismerünk - homoszexualitás, poligámia, swingerelés -, egyre több valósághű, dokumentarista írást olvasunk a sajtóban, blogokon, könyvekben, szabadon beszélünk róluk a szexuális prüdériától mentes szubkultúrákban.

De Drakula várának kapuja ma is titkokat rejt. BDSM? Lefordítjuk a szót: bondage-dominancia, dom-sub, sado-mazo, és közben beleborzongunk. Kik ezek a férfiak és nők, akiknek a vágyai kiszolgáltatottságról és / vagy fájdalomról szólnak? Fokhagymával kell ellenük védekeznünk, felismerhetőek, megszabadulhatunk tőlük? 

Tibor erotikus irodalmat jegyző írónőként talált rám a facebookon, nethuszárnak indult, barátság alakult ki, majd mély őszinteség született közöttünk. Távol áll tőle a swingerelés, monogám és nálam éppen egy másik dom foglalta el a szerető helyét. "Tét nélkül" lehetett őszinte, nyílhatott meg nekem, időnként mégis beleborzongtam abba, amiket mesélt.

Gyakorló dom, a BDSM mély kútjait járta meg, gyönyörökkel, csalódásokkal kísérve. Nem köt zavaros fantáziájú írónő által elképzelt megállapodásokat, nem ír alá szerződést. Nem kell Seattle-be utaznod, hogy összefuthass vele, itt él valahol köztünk, egy magyar városban. Bilincsek, szemmaszkok, kötelek vezetnek a hús-vér valóságában.

Tibor... Zűrös gyerekkora volt? Nem. Bántalmazták a szülei? Nem. Egy ártatlannak tűnő, szemmaszkot viselő női arckép mégis rádöbbentette, valamikor 14-15 éves kora tájékán, hogy erotikus érdeklődése nem szokványos. 

Foto: Pixabay

Blog élesítése: szeptember 1.

A bejegyzés trackback címe:

https://halvanyszurke.blog.hu/api/trackback/id/tr4212758462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása